Станахме свидетели на две безпрецедентни неща в най-новата история на

...
Станахме свидетели на две безпрецедентни неща в най-новата история на
Коментари Харесай

Костадинов: Евроатлантическият преход на последните 30-34 години реално завърши

Станахме очевидци на две невиждани неща в най-новата история на българския парламент.

Това съобщи водачът на " Възраждане " пред медиите в Народното събрание.

" Първото е, че за първи път представителите на опозицията няма да имат безусловно никакви позиции в ръководството на комисиите в Народното събрание ", уточни Костадинов.

" Това не се е случвало в никакъв случай, което същина е крачка към продължаващата фашизация на страната, което виждаме, че се случва много интензивно през последните няколко седмици и изключително последните няколко месеца, откогато на власт в България пристигна американският дипломат Кенет Мъртън ", акцентира водачът на " Възраждане ".

" Второто невиждано неща е, че евроатлантическият преход приключи. Видя се ясно и изрично, че генезисът на трите партии ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи е еднакъв. Имаше самопризнание във взаимна евроатлантическа честност и обич от Движение за права и свободи към ПП-ДБ, ПП-ДБ им върнаха жеста, като гласоподаваха безусловно единомислещо за кандидатурата на Пеевски за член на правната комисия ", добави Костадинов.

" Тоест през днешния ден евроатлантическият преход на последните 30-34 години действително приключи. Партиите, които са образувани по този метод, към този момент образуваха едно устойчиво болшинство ", сподели в умозаключение Костадин Костадинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР