Станаха ясни стартовите състави на Интер и Ювентус, които в

...
Станаха ясни стартовите състави на Интер и Ювентус, които в
Коментари Харесай

11-те на Интер и Ювентус, Икарди титуляр за нерадзурите

Станаха ясни стартовите сформира на Интер и Ювентус, които в 21:30 часа ще се изправят един против различен в огромното дерби Италия. Традиционно срещата се чака да бъде с голям заряд. Това важи с особена мощ за домакините, които не престават борбата си за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига следващата година.

Интер няма право на неточност в този дуел. “Нерадзурите” сега се намират на 3-ото място в таблицата с 61 точки, само че зад тила им има цели три тима, които единствено чакат миланския гранд да стъпи изкривено. Милан и Аталанта изостават на 5 точки, а Рома е с 6 точки по-малко. Евентуална победа през днешния ден обаче ще е с голямо значение за домакините на “Джузепе Меаца”, които ще създадат сериозна крачка към огромната си цел.

| FORMAZIONE

I nostri 11 per #InterJuventus #FORZAINTER pic.twitter.com/rPa4U667ac
— Inter (@Inter) 27 април 2019 година
В Ювентус обстановката е радикално друга. “Старата госпожа” към този момент си подсигурява спечелването на 8-ата поредна купа и в този момент ще играе единствено за чест и авторитет до края на сезона. Това обаче никога не значи, че “бианконерите” считат да подарят трите точки на своя противник. Напротив, чака се възпитаниците на Масимилиано Алегри да излязат пределно мобилизирани и освободени душевен и да се забавляват на терена, като в това време опитат да сложат кол в колелата на огромния противник.

#InterJuve, i bianconeri scenderanno in campo così #ForzaJuve pic.twitter.com/2R8pwCa1Ad
— JuventusFC (@juventusfc) 27 април 2019 година
Това ще бъде 235-ият формален мач сред тези тимове. Предимството е на страната на Юве със 106 победи, 57 равенства и 71 загуби. Напоследък “Старата госпожа” играе много сполучливо против Интер. Торинци имат единствено 1 загуба в последните 12 мача в Серия “А”. Те завоюваха последните 2 дербита.

Прави усещане, че за Интер от първата минута стартира Мауро Икарди, който обича да вкарва във вратата на Ювентус. Аржентинецът дълго време не игра за " нерадзурите " след отнемането на капитанската му лента, като след завръщането си остана запаса в последния мач на Интер против Рома. Днес Лучано Спалети е предпочел Икарди пред Лаутаро Мартинес поради опита му в Дерби д'Италия.

Ювентус пък е със всичко най-хубаво и Макс Алегри няма да пести силите на своите футболисти, които завоюваха осмата си поредна купа преди седмица.

Серия “А”, 34 кръг:

ИНТЕР - ЮВЕНТУС

Стартови сформира

ИНТЕР: Самир Ханданович, Данило Д'Амброзио, Стефан де Фрай, Милан Шкриняр, Квадво Асамоа, Матиас Весино, Марсело Брозович, Матео Политано, Раджа Наинголан, Иван Перишич, Мауро Икарди.

ЮВЕ: Войчех Шчесни, Жоао Кансело, Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини, Алекс Сандро, Блес Матюиди, Миралем Пянич, Емре Джан, Федерико Бернардески, Кристиано Роналдо, Хуан Куадрадо
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Серия А 34 кръг, събота 27 април  Интер 21:30предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР