Станаха ясни първите два сблъсъка от новия сезон в НБА.

...
Станаха ясни първите два сблъсъка от новия сезон в НБА.
Коментари Харесай

Денвър Нъгетс - Лейкърс и Голдън Стейт Уориърс - Финикс откриват сезона в НБА

Станаха ясни първите два конфликта от новия сезон в НБА. Кампанията ще се открие на 25 октомври, когато ще забележим срещите Денвър Нъгетс - Лос Анджелис Лейкърс и Голдън Стейт Уориърс - Финикс Сънс.

Традиционно в първата нощ от новия сезон се играят единствено два мача, с цел да могат да бъдат излъчени по национална телевизия един след различен. Вероятно дуелът сред Нъгетс и Лейкърс ще стартира към 3:00 часа българско време, до момента в който Уориърс и Сънс ще премерят сили към 5:30 часа.

Това значи, че най-малко в първата вечер от новия сезон няма да следим дебюта на Александър Везенков в Сакраменто Кингс. Все отново той няма да се забави прекалено много, защото “кралете ” ще открият присъединяване си за сезона в някоя от идващите две вечери, според от правенето на цялата стратегия, която би трябвало да бъде оповестена до две седмици.

Така за четвърта поредна година ще гледаме Голдън Стейт и Лос Анджелис Лейкърс още на празничното разкриване на сезона. Два от най-популярните тимове оттатък океана играха един против различен през 2021/22 и 2022/23, а през сезон 2020/21 Уориърс се изправиха против Бруклин, до момента в който Лейкърс излязоха против Клипърс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР