Стана ясно кои са убийците на детето, което повече от

...
Стана ясно кои са убийците на детето, което повече от
Коментари Харесай

Изчезналата Данка - първо блъсната, после удушена

Стана ясно кои са убийците на детето, което повече от седмица управляващите в прилежаща Сърбия издирваха
Двама възрастни мъже са обвинени за убийството на 2-годишната Данка Илич. Случаят потресе освен прилежаща Сърбия, само че и цяла Европа. Детето изчезна в последните дни на март, а родителите допоследно се надяваха рожбата им да се открие жива и здрава.
Уви, оказа се, че детето първо е пометено от автомобил, а след това удушено, до момента в който е още живо, с цел да бъдат прикрити следите на двамата мъже в автомобила. 

За зверството са арестувани Сърджан Янкович от село Лука и Деян Драгиевич от село Злот, оповестява сръбският портал „ Курир “. По тяхна информация двамата към този момент са признали за действието. Мъжете обяснили, че до момента в който са пътували в длъжностен автомобил на държавно дружество са блъснали 2-годишното момиченце на Бански път. Тогава един от тях слязъл от колата и удушил детето с голи ръце.

" Труд news " напомня, че Данка изчезна от град Бор на 26 март. Майка ѝ Ивана Илич си играе с нея и с по-голямото ѝ братче и ги снима. Момченцето желае вода, майката му дава и когато се обръща, момиченцето го няма. Жената забелязала белия длъжностен автомобил на причинителите, само че бързо по-късно потеглили и блъснали детето на към 30-40 метра от мястото.

Когато бащата на Данка спрял колата с двамата мъже и ги попитал дали са я виждали, те дали отговор негативно. Цинизмът на мъжете не стопира до тук - Драгиевич се присъединил в издирването на Данка, откакто полицията и доста доброволци проведоха огромна акция.

По данни на сръбската полиция малко откакто мъжете са обвинени и разпитани от престъпните - те непосредствено ги завели на противозаконното бунище, където са закопали натрупа на детето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР