Стана ясно какво Новак Джокович е казал на Лука Нарди

...
Стана ясно какво Новак Джокович е казал на Лука Нарди
Коментари Харесай

Джокович омаловажил победата на Нарди при поздрава на мрежата

Стана ясно какво Новак Джокович е споделил на Лука Нарди по време на поздрава сред двамата на мрежата след мача им на Индиън Уелс.

Световният №123 шокира най-хубавият тенисист в света, като го победи с 2:1 сета, с цел да се класира на осминафиналите на мощния Мастърс шампионат.

Ноле обаче не отдаде заслуженото на противника, най-малко в минутите след края на дуела.

По време на диалога им на мрежата, Джокович споделя на италиански: " Това не е почтено, само че отлично. Не е почтено, само че отлично. Не е почтено, само че отлично. Не, не, не, отлично! "

Думите на сърбина са във връзка една обстановка в границите на втория сет, когато той изиска от съдията да отсъди точка в негова изгода поради дейностите на противника.

При 2:0 гейма Джокович сервира, а Нарди за елементи от секундата намерения, че топката е в навън, само че тя не беше. Италианецът продължи да играе и получи дропшот от противника, преди да означи точка по диагонала. В същото време сърбинът спря да играе, само че нямаше действителна причина за това.

После гневен се обърна към съдията: " Той мислеше, че топката е в навън и просто спря ".

Съдията отвърна, че не вижда за какво би трябвало да не отсъжда точката в интерес на Нарди и действително бе прав.

Любопитното е, че тази точка донесе триумф в сервис гейма на италианеца, само че нямаше въздействие върху изхода на сета, тъй като Джокович го завоюва. Световният №1 загуби мача в решителния трети сет, когато просто беше надигран.

В изявлението след мача Джокович въпреки всичко похвали своя противник, като сподели че е изиграл доста мощен мач, а в това време самият той е играл доста едва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР