Стана ясно, че това е човек с определени зависимости, който

...
Стана ясно, че това е човек с определени зависимости, който
Коментари Харесай

Богослов за поругаването на гроба на Патриарха: Това е бесовско и...

" Стана ясно, че това е човек с избрани зависимости, който води бездомнически метод на живот, подвластен от алкохол, отива и прави противообществена демонстрация. Ежедневно виждам скитници, хора изпаднали, хора с нелеки борби, алкохолизмът си е пристрастеност, ни повече ни по-малко това е бесовско осъществяване ", посочи богословът и публицист Ангел Иванов в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

По думите му не би трябвало да съдим уличения, а да се молим за него. 

" Ние не ненавиждаме грешника, а прегрешението, Бог позволи това в дните на великия пост да ни поразтърси. Привидно грозно действие е - първо посягане по отношение на Христовия кръст, по-късно и към паметта на патриарха. Това е дело на така наречен поднебесни духове на злобата, които не търпят праведността и благочестието, въплъщение на които беше нашият прелестен патриарх ", безапелационен бе Иванов.

 

Специалистът сподели още, че действието е мотив всеки от нас да се замисли къде бърка и за какво не се вземат решение проблемите на тези хора, които би трябвало да бъдат в профилирани институции. 

" Трябва да го оправдаем, нашата религия е такава, Господ е подобен, и патриархът му е дал прошка, имам вяра в това, въпросът е да провокира смирение ", посочи богословът. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР