Стан Вавринка за пореден път през настоящия сезон доказва, че

...
Стан Вавринка за пореден път през настоящия сезон доказва, че
Коментари Харесай

Очаква ни тенис класика: Вавринка повали 1/4-финалист от РГ и ще срещне Джокович!

Стан Вавринка за следващ път през сегашния сезон потвърждава, че при него максимата - " формата е краткотрайна, класата е безконечна ", работи в цялостна мощ и се класира за третия кръг на Уимбълдън. 38-годишният швейцарец през днешния ден надгради над успеха си на старта против Емил Руусувори, когато даже бе избран за новобранец, и взе скалпа на четвъртфиналиста от Ролан Гарос - Томас Мартин Ечевери, подчинявайки го в четири сета - 6:3 4:6 6:4 6:2.

По този метод в третия стадий на най-стария тенис шампионат ни следва да станем очевидци на една от тенис класиките на новия век, откакто в директна борба на първенците от Големия шлем ще забележим Stan the Man и 7-кратния притежател на трофея Новак Джокович, с който поделят общо 26 " мейджър " оценки.

Началото на дуела протече напълно под контрола на сервиращите, като ветеранът впечатляваше с физическото си положение и се движеше по страховит метод върху тревното покритие. Именно подобрението в този аспект позволяваше на някогашния номер три да взима рано топката, като той нееднократно засвидетелства експлозивността на своите форхенд и бекхенд в атакуващ проект, с което пречупи сервиса на аржентинеца в четвъртия гейм, с цел да го пробие и оттова насетне нямаше компликации в сета, записвайки го на сметката си.

Втората част значително ни предложи същата картина на корта, като началният удар продължи да е водещото събитие за всяка от двете страни на мрежата и поради обстоятелството че шансове за посрещачите липсваха, то привидно бяхме водени към тайбрек. До подобен процес на събитията обаче не се стигна, откакто " Станимал " позволи спад в подаването си в преломния десети гейм и за международния номер 32 се оказа лесна задача да увеличи интензивността в разиграванията, с което взе връх над 3-кратния " мейджър " първенец и реализира късен пробив, с цел да възвърне равенството в обособените сетове.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР