Стан Вавринка се класира за полуфиналите на тенис турнира в

...
Стан Вавринка се класира за полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Вавринка достигна полуфиналите на тенис турнира в Умаг

Стан Вавринка се класира за полуфиналите на тенис шампионата в Умаг, Хърватия, откакто победи мъчно Роберто Карбайес Баена с 6-4, 7-5 за един час и 45 минути игра.

Мачът стартира неприятно за трикратния първенец от Големия шлем, който позволи пробив още в първия си сервис гейм. Постепенно швейцарецът се окопити и върна брейка в шестия, а усъвършенстваната му игра докара до нов пробив в десетия гейм, с който той постави точка на сета. Във втория двамата тенисисти на корта преобладаваха на сервис до 12-ия гейм, когато Вавринка нанесе съдбоносен удар, с който си обезпечи и място в идната фаза.

Въпреки че вкара малко над 50% първи сервис за целия мач, 38-годишният деец загуби единствено шест точки при разиграно първо подаване. В спор за място на финала той ще се изправи против втория в схемата Лоренцо Сонего, който победи в три сета испанеца Жауме Мунар.

В другия мач от полуфиналите един против различен ще се изправят Матео Арналди и Алексей Попирин.

Арналди отстрани лидера в схемата Иржи Лехецка от Чехия с 3:6, 6:2, 6:4, а Попирин се оправи с представителя на домакините Дино Призмич - 7:6 (2), 7:5.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР