Стъклото до ескалатора във варненски хипермаркет се е срутило този

...
Стъклото до ескалатора във варненски хипермаркет се е срутило този
Коментари Харесай

Снимки от инцидента в хипермаркет във Варна след бурята

Стъклото до ескалатора във варненски хипермаркет се е срутило този следобяд по време на бурята и е ранило хора на мястото. Вятърът безусловно е потрошил ескалатора. Вследствие на това има и ранени. В магазина се продават артикули за бита, детски играчки. Много деца, оказали се на мястото, съществено са се уплашили. 



фотоси: Булфото

По информация на доктор Мая Рашева потърпевшите са отведени в МБАЛ " Св. Анна ", само че измежду тях няма такива с тежки пострадвания. По данни на медиците най-вероятно няма да се наложи хоспитализация. Не са постъпвали други сигнали за хора от Варна и региона поради бурята.

На място е изпратен екип на Гражданска отбрана, само че до неговата интервенция не се е стигнало, написа Нова Варна.

Над 40 сигнала за паднали клони и счупени дървета и клони са подадени във Варна след разразилата се в следобедните часове стихия в града и региона, заяви представителят на ОДМВР Ивана Милева. По думите й към този момент няма данни за потърпевши хора в коли или такива, които са се намирали навън в този миг.



Регистрирани са материални вреди. Много коли са с начупени стъкла. На доста места има счупени от мощния вятър и дъжда билбордове, на някои от булевардите са се отчупили металните държачи на представителните знамена на Варна, България и Европейския съюз. По информация на Ивана Милева екипите на гражданска отбрана не престават да отработват подадените от жители сигнали. Само до 18.30 часа са постъпили 34 повиквания, до същия час е отреагирано на 10 сигнала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР