Стафидената вода стимулира биохимичните процеси в черния дроб, подпомагайки процеса

...
Стафидената вода стимулира биохимичните процеси в черния дроб, подпомагайки процеса
Коментари Харесай

Стафидена вода за здрав черен дроб

Стафидената вода подтиква биохимичните процеси в черния дроб, подпомагайки процеса на детоксикиране на кръвообращението. Лекарите постоянно предлагат да ядем стафиди заран, с цел да се радваме на крепко сърце, да отстраняваме неприятния холестерол, да понижим равнището на триглицеридите и да се предпазим от запек или проблеми със стомаха. Стафидите са естествен източник на витамини и минерали. Ползите от приема им се усилват, когато ги консумирате авансово накиснати във вода.

Защото по този начин захарта в наличието им понижава, само че скъпите хранителни субстанции, които повлияват позитивно работата на черния дроб, остават непокътнати. Трябват ви 2 чаши вода (400 мл) и 150 г стафиди, само че подберете качествени. Игнорирайте прекомерно светлите на цвят и тези, които блестят, тъй като техният тип не е натурален, а нормално се реализира с химична обработка. Спрете се на стафиди с по-тъмен цвят. Измийте стафидите и ги оставете настрани. Кипнете 2 чаши вода.

Добавете стафидите към нея и ги оставете да врят за 20 минути. А в случай че ги оставите да се киснат във водата цяла нощ, на идната заран просто ги прецедете и претоплете част от получената напитка още веднъж. Може да я пиете топла или даже гореща – съгласно желанията ви. Важно е да консумирате стафидена вода на празен корем. След това изчакайте да минат 30-35 минути, преди да преминете към закуската. В идеалния случай изпълнявайте тази процедура в продължение на няколко дни, не по-малко от 4.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР