Стадион Шипка в Асеновград става охраняем от днес (13.04.20 г.).

...
Стадион Шипка в Асеновград става охраняем от днес (13.04.20 г.).
Коментари Харесай

Стадион Шипка в Асеновград с охрана и регламентирано работно време от днес

Стадион " Шипка " в Асеновград става охранителен от през днешния ден (13.04.20 г.). Достъпът за асеновградчани и посетители на града, след преустановяване на изключителното състояние в страната, ще бъде вероятен за времето от 09:00 ч. до 21:00 ч. В тези часове защита от ще следи за съблюдаване на вътрешния ред на спортното оборудване. А точно - да не се гази по тревата и да не позволява разходка на домашни любимци на територията на подготвителното игрище. Нарушителите ще бъдат глобени , безапелационни са от общинското управление на Асеновград.
И твърдят, че в посоченото време жители могат да употребяват свободно за разходка и спортуване пистата, само че не и тревната зона. След 21:00 ч. обектът ще се заключва. ФК " Асеновец ", от своя страна, са поели ангажимент да слагат осведомителни табели за работното време и разпоредбите за прилагане на спортното оборудване.
Предмет на защита ще бъдат главно площите на 2-те стадиони - главното и помощното. Мярката се наложи поради нерегламентирано прилагане на тревните зони, заради което те не са в уместно за прилагане положение, осведомят от локалната администрация. От там обясниха, че за защитата няма да са нужни спомагателни средства , а за задачата е усъвършенстван актуалният график и услугата ще се извърши в границите на същия контракт за охраняване на общински обекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР