Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме

...
Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме
Коментари Харесай

ЦСКА излиза в титулярния си екип срещу Македония ГП

Стадион "Българска войска " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите сред ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров (Северна Македония). Делегатът на срещата - Душко Грабовац от Хърватия, инспектира за последно "Армията " и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Македония ГП ще бъдат в жълто-черна екипировка. Българският вратар ще бъде със блестящо зелено облекло, а стражът на съперника - с лилаво.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

За срещата към момента има билети в продажба.

Цените им са както следва:

- Сектор А - 15 лв.

- Сектор В - 12 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.

Преди дуела управлението още веднъж е провело "Армейски следобяд ", който стартира в 17:00 часа на стадиона - с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за акуратност. За 17:30 часа е очакван тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа съревнование за скорост и шампионат по джага. В 18:15 следва фамилен футбол.

В 19:30 часа специфичен посетител в детския ъгъл на стадиона, който е построен сред секторите "А " и "Г " ще бъде именитият Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР