Стачка в Еър Франс струва на компанията около 25 млн.

...
Стачка в Еър Франс струва на компанията около 25 млн.
Коментари Харесай

Стачката в Еър Франс коства дневно на компанията по 25 млн. евро

Стачка в " Еър Франс " коства на компанията към 25 млн. евро дневно, съобщи основният изпълнителен шеф на Air France-KLM - Жан-Марк Янайлак в изявление за френското радио RTL.

В същото време той акцентира за прощален път, че " Еър Франс " не може да извърши настояванията на стачкуващи чиновници за увеличение на заплатите с 6%, защото това ще изложи на заплаха бъдещето на самолетната компания.

" Ако се откажем от актуалното възнаграждение, можем да компрометираме възможностите на Air France да продължи да бъде водеща интернационална компания, каквато е все още ", добави пред RTL Жан-Марк Янайлак.

" Въпреки забележителните облаги на компанията в размер на 600 млн. евро би трябвало да намерим баланс сред признаването на работата на нашите чиновници и направените от нас вложения, с цел да сме готови да се надигнем пред конкуренцията ", уточни шефът на самолетната компания.

Той въпреки всичко желае да успокои стачкуващите чиновници като удостовери, че има няколко " оферти на масата на договаряния ". " Тези оферти засягат най-вече самолетните водачи, като са реализирани редица съглашения с тях ", заключи Жан-Марк Янайлак. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР