Стабилното финансово състояние на държавата и добрите постъпления в бюджета

...
Стабилното финансово състояние на държавата и добрите постъпления в бюджета
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Стабилното финансово състояние на държавата даде възможност да се отпуснат допълнителни средства за Община Гърмен

Стабилното финансово положение на страната и положителните приходи в бюджета дадоха опция с разпореждане на Министерски съвет да се провиснал 600 000 лева за Община Гърмен. Това съобщи в Гърмен ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща със симпатизанти и общинското управление на ГЕРБ-Гърмен.

„ Политическа партия ГЕРБ в никакъв случай не е делила общините на наши и ваши, тъй като с тези средства ще се подобрят изискванията за живот на всички хора в съответната община. С отпуснатите от държавното управление на Бойко Борисов средства общините осъществят значими проекти”, разяснява още Цветан Цветанов.

Активистите на ГЕРБ в Гърмен разясниха, че средствата, получени с министерското разпореждане, са разпределени незаслужено от общинския кмет и обитаемоте места с кметове, определени от ГЕРБ, са лишени от средства.

„ ГЕРБ прави всичко в името на хората и подобряването на виталния им стандарт и среда на живот “, акцентира Цветан Цветанов. Според него от значително значение е общините да притеглят и средства от европейската взаимност и като добър образец в тази тенденция даде Благоевград, където сега се прави съществена реорганизация на площадното пространство, на улици, построяват се и велоалеи.

По време на срещата ръководителят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че напъните на кабинета са ориентирани към възстановяване на виталния стандарт на работещите във всички сфери. „ Обявихме, че ще има нарастване с 10% на възнагражденията на работещите в бюджетната сфера. Работещите в локалната власт също ще получат нарастване на заплатите и по този начин специалистите в локалните администрации ще получат по-адекватно заплащане”, сподели още Цветан Цветанов. Според него е извънредно значимо партийните структури по места да бъдат все по-активни, тъй като идните европейски и локални избори през идната година ще са от основно значение.
5

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР