Сряда е ден, подвластен на зрелището Шампионска лига, докато в

...
Сряда е ден, подвластен на зрелището Шампионска лига, докато в
Коментари Харесай

Бедна футболна програма в сряда, но ето ви две страхотни футболни прогнози за днес

Сряда е ден, зависим на зрелището Шампионска лига , до момента в който в множеството шампионати няма срещи и всички почитатели чакат вечерта, с цел да гледат футбол на най-високо ниво. Въпреки това един от нашите типстъри ви е приготвил две футболни прогнози (една сигурна и една рискова) за срещите в тиража в сряда. Ето ги и тях:

18:00 часа: Арсенал Тула - Оренбург
Арсенал Тула посреща в мач-реванш Оренбург за Купата на Русия и за класиране на полуфиналите. Първият мач през ноември 2018-а приключи при триумф за Арсенал с 4:2 като посетител. Домакините стартираха пролетната част от полусезона в Русия с триумф 2:0 над ЦСКА Москва, а Оренбург загуби вкъщи от Анжи с 0:1. Рискът в прогнозата е, че Арсенал няма триумф като хазаин над своя конкурент от 2013-а година, само че успеха в първия мач за Купата бе първа също от този момент за тима от Тула.
Рискова прогноза : Победа за Арсенал Тула – коефициент 2,60
ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ
18:00 часа: Рубин - Локомотив (Москва)
Рубин Казан и Локомотив Москва излизат един против различен в мач-реванш за Купата на Русия от 1/4-финалите. Първата среща в съветската столица приключи при най-малък триумф – 1:0, за домакините, а реваншът ще бъде повече от завладяващ. Интригата обаче ще бъде в това кой ще успее да излъже съперника, като в турнирните борби на двата тима се виждат редица ъндъри. Последните седем мача посред им приключват под 2,5 гола, а съветското състезание се възобнови едвам през миналия уикенд, а тимовете още не са на топ равнище.
Сигурна прогноза : Под 2,5 гола на Рубин – Локо Москва – коефициент 1,45.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР