Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на

...
Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на
Коментари Харесай

Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на отговорности, свързани със семейството

Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за вдишване на отговорности, свързани със фамилията

Ще имате предпочитание да прекарате и отделите време на фамилията, само че времето няма да ви стигне. Тези от вас, които не са фамилни, ще потърсят връзка с някоя остаряла своя обич, само че ще изпаднат в илюзии и самозаблуди.

Стрелците и Близнаците ще бъдат изключително подвластни от мнението на половинката си, от уважението и похвалите, които получават.

За Стрелците е от изключително значение любовта и заниманията с хора с престиж и от класа. Те ще се срещнат със остарели познати и ще желаят да създадат положително усещане. Съветът ни е да не отделяте толкоз огромно внимание на външната страна на нещата – още повече, че това, което ви споделят, няма да дава отговор на действителността.

Вашата цел е да бъдете наясно със себе си, да не бъдете прекомерно подвластни от непознатото мнение и да действате, без да се оглеждате доста за утвърждението на хората към вас. Може да вървите против общото мнение, като не загубвате естествената си избирателност и не влизате в контакт с всевъзможни хора. Това важи също за Риби и Дева – бъдете интуитивни и не се поддавайте на операции и мощни страсти. Подбирайте контактите си, само че въпреки всичко би трябвало да остане уважението ви към мнението на другите.

Водолеите през днешния ден ще са с огромно въображение, ще изпитват мощни пристрастености, неукротима воля, преобладаващ темперамент. Ще желаят да въздействат върху другите, ще проявят ясновидство, остроумен разум и даже гений за реализиране на химически проучвания.

За доста от вас денят ще е обвързван с приемане на заплащане, задоволство и приемане на награди за изпълнени задания.

Благоприятен ден за винопроизводство, търговия с вино и осъществяване на тежък физически труд. Благоприятен ден за държавни чиновници и студенти.

Днес може да имате неприятности с родственици, поради желанието ви да бъдете с приятелите си.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР