Срокът за официалното завършване на ремонта на бул. „Княз Ал.

...
Срокът за официалното завършване на ремонта на бул. „Княз Ал.
Коментари Харесай

Фандъкова: Срокът за завършване на ремонта на бул.Дондуков трябва да приключи на 1 декември


Срокът за формалното довеждане докрай на ремонта на бул. „ Княз Ал. Дондуков “ е 1 декември, а за всеки ден закъснение ще текат наказания от 77 хиляди лева дневно. Това написа столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си в обществената мрежа Фейсбук.
Тя добави, че работата по тротоарите и велоалеята в сектора с паважна настилка продължава. Там се построява линеен отводнител. Допълнителните работи по велоалея за към 40 хиляди лева ще бъдат напълно за сметка на изпълнителя „ Трейс “, изясни столичният кмет.
След отхвърли на Националния институт за недвижимо културно завещание (НИНКН) към Министерство на културата да съгласува плана за бул. „ Дондуков “, който бяхме създали – с асфалт по пътните платна и велоалеята, се наложи цялостна преправка на плана и преразглеждане на периодите. С оглед на решението на НИНКН за опазване на паважната настилка, трябваше да намерим вид за създаване на велоалея с паважна настилка и с нужната гладка повърхнина. Обектът не е разплатен и признат, обратно на внушенията, които се вършат, разяснява Фандъкова.
Движението по булеварда в сектора от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ Г. С. Раковски “ беше възобновено в събота сутринта. Кметът на столицата изясни, че приоритет е било възобновяване на трамвайното придвижване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР