Сривът на расисткия паркинг на разярената Карън става вирусен

...
Бяла жена побесня от латиноамериканска двойка през уикенда, спирайки коли
Коментари Харесай

Бяла жена побесня от латиноамериканска двойка през уикенда, спирайки коли на паркинг в мол в Албакърки, за да каже на двамата да напуснат страната и да се „върнат в Мексико“ — всичко това, защото са използвали пешеходна пътека.

В неделя Джонатан Гонзалес публикува TikTok за инцидента, който оттогава стана вирусен, събирайки милиони гледания.

Според местното издание KOAT 7 Action News, Гонзалес и приятелката му пазаруваха в търговския център Coronado по време на необлагаемия уикенд в Ню Мексико и тръгнаха да минават през пешеходна пътека на паркинга, когато шофьорът не им позволи да минат. Тогава той каза, че жената започна да ги следва.

„Бях уплашен за приятелката си, защото тя вървеше до мястото, където шофираше жената“, каза Гонзалес пред изданието. „Жената не спираше да крещи и клаксон. Тя не свали прозореца си, но когато се обърнахме, тя излезе от колата."

Във видеото Фолксваген - с отворена шофьорска врата - е блокирал автомобили пред Barnes & Noble.

Ченгетата разпознават и обвиняват белите антагонисти в сбиване на док в дивата Алабама

„Махни си задника от шибаната ми страна!“ жена със слънчеви очила крещи в камерата. „Заложих живота си на карта за тази страна, не за твоята шибана дупка! Върни се в Мексико, глупако такава!“

След това жената твърди, че „ либерален” случаен минувач, че Гонзалес бутна колата й.

Във второто видео, публикувано от Гонзалес, жената продължава да се кара пред фолксвагена.

„На кого ще се обадиш?!” вика тя. „Картелът?!“

В отделно видео, заснето от Йохан Бройр и качено от лелята на годеницата му, която се нарича @smmontoya11, колите многократно натискат клаксони, докато жената спори със случайни минувачи и други шофьори.

"Кой, по дяволите, си ти?!" жената крещи. „Искаш ли част от това?!... Гледай си шибаната работа!“

„Чао, Карън! Чао, Карън!“ шофьор крещи на жената.

Брьор каза пред The ​​Daily Beast в сряда, че е чакал годеницата си, която е била вътре в мола, когато ядосаната жена се е опитала да замахне няколко пъти на латино двойката. твърди, че жената била разстроена, защото не искала да се подчини на двойката, докато шофирала.

Историята продължава

„Беше лудост, че ще се премести в Ню Мексико, ако има проблеми с мексиканците. Тогава се обърках, защото тя започна да крещи на „либералния човек“ и да споменава, че той е бял, каза Брьор.

„В крайна сметка тя потегли агресивно, като показа пръст на всички.“

Коментари в социалните медии продължаваше да изтъква иронията на жената, живееща в Ню Мексико, докато беше анти-Мексико.

„Тя живее в Ню… Мексико и има проблем с мексиканците “, написа един потребител на X, платформата, известна преди като Twitter.

„Расист в Ню Мексико, който намирам за ироничен по някаква причина“, туитна друг потребител.

The самоличността на жената не е потвърдена и Гонзалес каза на KOAT, че не е подавал сигнал в полицията. Инцидентът обаче все още беше „травматичен“.

„Нещо подобно не е честно“, каза той. „Да бъда третиран по този начин не е честно, защото всеки, който отиде в родната ми страна в Мексико, ще бъде третиран наистина добре. Ние бихме ги настанили; щяхме да ги храним. Мексико не е лошо.”

Гонзалес не отговори веднага на искането на The Daily Beast за коментар.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете Daily Най-големите новини и скандали на Beast, доставени направо във входящата ви кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР