Сринахме и стъпкахме в праха лекарите и хората, които бяха

...
Сринахме и стъпкахме в праха лекарите и хората, които бяха
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Животът е по-важен от парите

" Сринахме и стъпкахме в праха лекарите и хората, които бяха прави като споделиха, че " Ще се мре крепко ". Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов, който се разгласи за цялостно затваряне на страната поради увеличаващите се случаи на ковид.

" Не сме по-съвършени, нито по-напреднали от Германия, Франция, Италия, Австрия. Това, което вършат тези страни, би трябвало да бъде приложено. Има нещо по-важно от стопанската система, от облагата на който и да било и това е човешкият живот ", съобщи Симеонов.

По думите му, " това би трябвало да бъде приложено в България, изключително с растящата пандемия ".

Симеонов заяви, че ще предложи на следващия ден на Председателския съвет  на Народното събрание да се премине на отдалечена работа поради увеличаващия се брой на инфектирани народни представители.

Зам.-председателят на Народното събрание заяви, че от всички парламентарни групи има случаи на болни депутати.

Валери Симеонов разяснява и ограниченията в страната:   " Много добре разбирам тежката обстановка, в която се намират предприятията, по-скоро наглото тъпчене на оповестените заповеди и ограничения и страната да продължава да подава ръка и да подкрепя дребния и междинния бизнес ", сподели той.

Не пропусна да разяснява проблема с " пловдивска дискотека ", която " направила див вманиачен чалга ваучър без маски и през днешния ден с перце да им се постановат дребни наказания ".

Относно бъдещето си Валери Симеонов сподели, че " има депутати-куфари, които стоят по пет мандата ", без да са създали нищо. Той самият не държи в идващия парламент да е народен представител.

" Съдът да не е свещена крава, това е тъпчене на закона ", сподели в умозаключение той във връзка позиция на Съдийката гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС), която отбрани магистрати от Върховния касационен съд (ВКС) и осъди изказване на зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов против тях във връзка делото, което загуби от Слави Трифонов

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР