Срещу сума, която може да достигне 50 000 долара, виетнамските

...
Срещу сума, която може да достигне 50 000 долара, виетнамските
Коментари Харесай

Паспорти и самолетни билети: Как действа бизнесът с виетнамските емигранти

Срещу сума, която може да доближи 50 000 $, виетнамските претенденти за емиграция във Англия могат да получат " ВИП пропуск ", включващ самолетен билет, подправен паспорт и даже юрист. Процедурата несъмнено е скъпа, само че се счита за по-сигурна от проведено от каналджии пътешестване по суша.

Подробностите за тези добре проведени миграционни пътища се озоваха под светлината на прожекторите след откриването на 39 натрупа в камион покрай Лондон.

Първоначално жертвите бяха оповестени за китайци, само че в този момент се счита, че евентуално са виетнамци, откакто фамилии от тази страна споделиха страховете си, че техни близки може да са били в хладилния камион.

Качеството на пътуването на мигрантите зависи от количеството пари, което фамилиите им са в положение да събират. За пътешестване по суша са нужни към 15 000 $, само че сумата доближава 50 000 $ за пътешестване със аероплан, което е надалеч по-бързо и комфортно, споделиха редица запитани от Агенция Франс Прес специалисти.

ВИП пропускът включва пътни документи и полети към Европа, неведнъж Франция, Германия или Испания, преди последния стадий до Англия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР