Срещу Станев се води дело за изнудванеДобричката окръжна прокуратура разследва

...
Срещу Станев се води дело за изнудванеДобричката окръжна прокуратура разследва
Коментари Харесай

Разследват побой над селски кмет

Срещу Станев се води дело за изнудване

Добричката окръжна прокуратура проверява побой над кмета на каварненското с. Белгун Благомир Станев. Проверката почнала, откакто пострадалият подал тъжба в полицията. В нея показал, че е бил пребит в офиса на ГЕРБ в Каварна пред очите на ръководителя на Общинския съвет в града Йордан Стоянов.

Според показанията на Станев 3 часа след среднощ на 5 април деятели на ГЕРБ го събудили и го поканили в офиса на партията в Каварна, с цел да отпразнуват изборната победа. Там имало няколко души, които се нахвърлили против кмета на Белгун с нападки, че работел в интерес на Движение за права и свободи. Принудили го да напише заявление, че напуща партията и го приканили да хвърли оставка.

Пострадалият си извадил здравно и сезирал полицията. На последните локални избори Станев бе подсилен от ГЕРБ, само че не е член на партията, отвърна Йордан Стоянов. “Нека оставим проверяващите органи да си свършат работата. Разбирам нашите политически съперници - доста ги боли, че ГЕРБ за първи път от 15 година е първа политическа мощ в Каварна”, разяснява пред “Про Нюз Добрич” ръководителят на Общинския съвет в Каварна. Той напомни, че против Станев се води дело за изнудване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР