Срещу предложението на своята парламентарна група се изказа бившият вътрешен

...
Срещу предложението на своята парламентарна група се изказа бившият вътрешен
Коментари Харесай

Бойко Рашков стана опозиционер-критикува ПП-ДБ заради промените в правилника за работа на парламента

Срещу предлагането на своята парламентарна група се изрече някогашният вътрешен министър Бойко Рашков по отношение на предложенията за промени в правилника за работа на Народното събрание. Той назова неистини претекстовете на вносителите от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, че комисията за надзор над службите не организира своите съвещания.

„ Струва ми се, че вносителите би трябвало да преработят претекстовете. Аз се усещам обиден от тези претекстове и няма да мога да изтърпя някой да стимулира предложение за смяна в Правилника за организацията и активността на Народното събрание с едни откровени неистини. По тази причина, защото аз виждам откровени неистини в тези претекстове, те би трябвало да се преработят, тъй като някой си фантазира, че в Народното събрание би трябвало да дава образец с потреблението на неистини вместо с справедливи претекстове, които могат да се изложат “, сподели Рашков в комисията по правни въпроси.

В претекстовете си вносителите показват, че комисията не организира постоянно съвещанията си, което обидило Рашков, както и че някои депутати бойкотират съвещанията. Затова някогашният министър изискал информация, от която излиза наяве, че съвещанията се организират постоянно.

„ Мотивите нямат нищо общо с действителността, целят една политическа, анти „ Възраждане “ лустрация, при която офицер от запаса на Българската войска да бъде отхвърлен посредством силовата воля на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи от председателското място “, отбрани своите Петър Петров от „ Възраждане “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР