Срещу парична гаранция от по 2000 лева и временно отнемане

...
Срещу парична гаранция от по 2000 лева и временно отнемане
Коментари Харесай

Рапърът, качил джип на паметника на Съединението: Не съм търсил скандал, ще си понеса последствието

Срещу парична гаранция от по 2000 лв. и краткотрайно лишаване на книжките. Товаще е наказването за двамата водачи, които се покатериха с джиповете си на паметника на Съединението в центъра на Пловдив. Срещу двамата младежи, които се оказаха на 23 и 25-години прокуратурата образува досъдебно произвеждане.Единият е от тях се оказа скандално известният рапърНикола Дринков – Drink.

„ Няма нищо скандално и нищо преднамерено търсено в осъщественото от нас. Аз съм роден и израснал в Пловдив. Това е един от знаците на града ни. Решихме да представим паметника точно по този начин – като знак, тъй като вечер е извънредно хубав, и да го вкараме в продукцията ни. Паметникът е извънредно хубав. Не е търсено нищо скандално. Подходено е напълно с почитание и с положителна настройка. Искахме да представим нещо красиво от нашия град. Нищо повече ”. Това съобщи в ефира на NOVA изпълнителят.

По думите му е трябвало да се изиска позволение за фотосите на видеоклипа от Община Пловдив. „ Не взехме такова позволение и това е единствената неточност, която сме позволили. Затова си понесохме следствията ”, акцентира той, като добави: „ Мисля, че по никакъв метод паметникът не е осквернен, тъй като нищо отрицателно не е употребявано против него, застанали са момчета пред него и са снимали ”.

Рапърът беше безапелационен, че не съжалява, че е избрал паметника за фотосите на клипа си. „ Не скърбя. И отсега нататък ще представляваме такива места и ще снимаме до тях, просто ще пожелаваме позволение за задачата. Мога да се извиня единствено за това, че не съм желал позволение авансово да качим колите горе. Това е единственото нарушаване, което сме направили. няма да направя сходно нещо без позволение отсега нататък ”.

Дринков акцентира, че късния час за фотосите е определен, с цел да не се пречи на жителите, които пред деня минават в региона. „ Готов съм да си понеса следствията – санкция или друго ”, уточни той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР