Срещу Марая Кери е заведено дело в САЩ за предполагаемо

...
Срещу Марая Кери е заведено дело в САЩ за предполагаемо
Коментари Харесай

Съдят Марая Кери за 20 млн. долара заради най-големия й коледен хит

Срещу Марая Кери е заведено дело в Съединени американски щати за хипотетично нарушаване на авторските права със международния ѝ шлагер от 1994 година " All I Want for Christmas Is You ".

Ищецът, музикант на име Анди Стоун, твърди, че е съавтор и записва празнична ария със същото име през 1989 година и в никакъв случай не е давал позволение тя да бъде употребена.

В желае, подаден в петък в Луизиана, Стоун твърди, че Кери и нейният съавтор Уолтър Афанасиев " умишлено, съзнателно и целеустремено са взели участие в акция за нарушение " на авторското му право . Той желае обезщетение в размер на 20 млн. $ за хипотетични финансови загуби.

Песента на е един от най-успешните музикални сингли на всички времена, като оглавява класациите допълнително от две дузини страни и се радва на забележителен интерес всяка Коледа. Песента е включена в коледната сантиментална комедия от 2003 година " Наистина обич ". Тя е продадена в почти 16 милиона копия по целия свят и е донесла на Кери 60 милиона $ под формата на възнаграждения през последните три десетилетия.

Песента на Стоун, издадена с групата му „ Vince Vance and the Valiants “, се радва на сдържан триумф в класациите за кънтри музика на Billboard.

Въпреки че имат идентични заглавия, песните звучат друго и имат разнообразни текстове.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР