Срещу Европейския съюз има голяма истерия. Хубаво е, когато с

...
Срещу Европейския съюз има голяма истерия. Хубаво е, когато с
Коментари Харесай

Сръбският президент Вучич: Заплашени сме от нова световна война, по-лоша от предишната

Срещу Европейския съюз има огромна нервност. Хубаво е, когато с бира в ръка гледаме телевизия и можем да псуваме колкото си желаеме. Това е ужасно. Но не забравяйте, че имаме пари на първо място с помощта на Европейски Съюз, сподели през днешния ден сръбският президент Александър Вучич, написа македонското онлайн издание М

„ Шестнадесет министър председатели непосредствено или косвено говореха за потребността от координиране на външната политика на Европейски Съюз. Не е доста прелестно това да се слуша. Но това не значи, че би трябвало да отидем в другата прекаленост, че имаме различен път или опция на Европейски Съюз. Трябва да създадем рационални и прагматични стъпки в полза на жителите “, съобщи Вучич.

„ В задграничните компании в Сърбия работят 300 000 души, а косвено 500 000. Две трети от тези компании в Сърбия са част от Европейски Съюз. Те не могат да схванат за нас какво значат руснаците и китайците. Но все пак сме длъжни да ги почитаме. Трябва да свършим доста работа до декември “, посочи сръбският президент.

„ Не споделих в Брюксел, че от началото на войната в Украйна има 2629 публикации за Сърбия не по отношение на налагането на съветски наказания, а за допустима война на Западните Балкани. Повярвайте ми, в случай че няма помирение след Донбас, ще имаме по-лоша международна война от предходната. Това го споделя един дребен човек от Балканите. Надявам се да стартират мирните договаряния колкото е допустимо по-скоро, другояче сме изгубени всички “, безапелационен е Вучич.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР