Срещу 295 долара на час екзорсистът Боб Ларсън от град

...
Срещу 295 долара на час екзорсистът Боб Ларсън от град
Коментари Харесай

Свещеник гони демони по скайп за 300 долара на час

Срещу 295 $ на час екзорсистът Боб Ларсън от град Скотсдейл в Аризона ще прогони вашите демони по скайп. Не е за поверие, само че това е самата истина.

Развитието на новите технологии застигна и един от най-мистичните традиции – екзорсизма. Американският духовник Боб Ларсън е първият, който се възползва от тях в тази тенденция. Стоейки си на стола вкъщи, той безпроблемно прочиства обладаните от зли духове хора.

Преподобният Боб споделя, че за 40-годишна си кариера на духовно лице има зад тила си над 20 хиляди екзорсистки ритуала. Използването на интернет е единствено нов и по-лесен метод да прочиства обладаните от духове тела, даже те да се намират на другия завършек на света.

Новата процедура се радва на необятна известност макар немалката сума, която коства. Клиентите на Ларсън са освен американци – те са от целия свят. А тяхното само предпочитание е да бъдат подложени на екзорсистки сеанс по скайп.

Свещеникът споделя, че за късия интервал в който употребява интернет за своите ритуали, към този момент е оказал помощ на хиляди хора по целия свят. Най-фрапантният му случай бил на норвежец на име Дейвид, в чието тяло се били вселили цели четири демона.

 Демони

Срещу вашите 295 $ получавате едночасов сеанс по скайп. Една от екстрите, която се популяризира и от която също може да се възползвате, е прогонване на гей демони. Парите не се таксуват с налози, защото се считат за подаяние за специфична стратегия.

Директорът на Международната католическа асоциация на екзорсистите Исак Крамър, както и членовете и жигосват Ларсън. Според тях обредът по прогонване на духове не може да бъде сбъднат по интернет.

Демонът, който е обладал индивида, няма да разреши на един екран да му повлияе. Най-много да стартира да чупи всичко, което е към него и най-много – компютъра.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР