Срещнахме се с българи в Ню Йорк и Вашингтон, не

...
Срещнахме се с българи в Ню Йорк и Вашингтон, не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не бях в САЩ заради санкциите “Магнитски“

Срещнахме се с българи в Ню Йорк и Вашингтон, не съм бил в Съединени американски щати поради глобите " Магнитски ". Това сподели Кирил Петков в ефира на Българска национална телевизия.
Прочетете още
Време разделно пристигна, времето, когато чакахме избавител и бяхме в функциите на жертви отмина, би трябвало да се съберем и да поведем България напред ". Това казахме на съгражданите ни в Съединени американски щати, сподели Кирил Петков.

Вече няма кой да ни избави, с изключение на самите нас.

Направихме доста неточности, само че нито една от предумисъл. Това, което се веселя да покажа като вярно, е, че дефицитът е 2,9 в края на годината, увеличихме пенсиите 3 пъти, успяхме това да се случи, без да сме вдигнали налозите. Едни остатъци не отидоха в 5-6 компании, а отидоха при пенсионерите. Дадоха са за децата - за спорт и просвета.  Въпросът е хората да кажат: радваме се, само че не чакаме избавител. Няма да имаме 121, а над 130 депутати ще бъдем, сподели още съпредседателят на Политическа партия. 

Трябва да приказваме за бъдещето, а не за предишното. Във Вашингтон българите ни благодариха, споделиха, че са се почувствали горди, че България е взела вярната позиция за Украйна. Ние бяхме в тежка коалиция, дружно с сътрудниците от НАТО обаче успяхме да помогнем на Украйна в основен миг. Не единствено за оръжията, и за дизела, за финансовите наказания.

България е парламентарна република, никой няма да има риск от импийчмънт. Следим дейностите на президента, посочи съпредседателят на Политическа партия.

100% работещо демократично проевропейско държавно управление, което сплотява идеите на всички българи и споделя: стига сме губили историческо време - за това сме, безапелационен беше Петков. Обясни, че от партията му са сигурни, че са първи.                                 

" Възможен е български диалог сред хора, които са свободни и които имат вяра, че спасението е в техните ръце ", по този начин отговори Кирил Петков на въпроса вероятен ли е български диалог, а не скандал.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР