Срещата с Кирил Петков и Иван Гешев беше изключително ползотворна.

...
Срещата с Кирил Петков и Иван Гешев беше изключително ползотворна.
Коментари Харесай

Елена Йончева: България трябва да е непрекъснато под наблюдение, за да се гарантира върховенството на закона

Срещата с Кирил Петков и Иван Гешев беше извънредно ползотворна. За първи път управляващите бяха отворени за разговор. България би трябвало да е непрестанно под наблюдаване, с цел да се вкарат работещи механизми, които да подсигуряват върховенството на закона и свободата на медиите. Това съобщи евродепутатът Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

"Пред евродепутатите бяха показани главните законодателни промени, които предстоят в България и по какъв начин ще бъдат открити механизмите против огромните корупционни схеми, в които вземат участие огромните на деня ", акцентира тя.

"Когато приказваме за корупция тук в Европейска комисия доста мъчно се разбираше защо тъкмо ставаше за въпрос. В схемите в България се ограбва част от националното благосъстояние ", изясни Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.

Във връзка с придобилите известност следствия против някогашния министър председател, Йончева съобщи: "Делата не престават, следствията не престават, в това число и „ Барселонагейт “. Ние ще настояваме да има съответни отговори за какво тези каузи още не са затворени ".

Йончева акцентира, че ЛИБЕ ще следи всички процеси в България. "Наказателните процедури би трябвало да бъдат единствено превантивна мярка, с цел да накара всяка страна да съблюдава върховенството на закона ", акцентира тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР