Срещата между двамата премиери сигурно ще бъде без преводач. Тепърва

...
Срещата между двамата премиери сигурно ще бъде без преводач. Тепърва
Коментари Харесай

Македонски журналист: България трябва да е луда, ако даде зелена светлина на РСМ

Срещата сред двамата министър председатели несъмнено ще бъде без преводач. Тепърва ще се опитат още веднъж да излъжат България и България да има държание, каквото имаше в интервала на 2017 година Това сподели за Bulgaria ON AIR македонският публицист Виктор Канзунов.

" Грешка е на българската страна на този стадий да се упорства етническите българите да са част от преамбюла на Конституцията на РСМ. Това е доста рисково, тъй като в последната година е главно искане от България, а това на процедура не взема решение нищо. България би трябвало да е луда страна и българските политици би трябвало да са луди, в случай че дадат зелена светлина на една страна, където и ръководещото болшинство е антибългарско. Ако там има политик, който приема, че имаме обща история, че в предишното сме били един народ. Но и да има подобен политик, той ще счита, че ще загуби изборите ", добави още Виктор Канзунов.

" Аз не мога да предсказвам по кое време те дефинитивно ще намерят човек, който ще бъде дипломат тук, безусловно безконтролно е това от страна на РСМ ", сподели Виктор Канзунов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР