Срещал съм хора от цял свят. Едно момиче от Афганистан,

...
Срещал съм хора от цял свят. Едно момиче от Афганистан,
Коментари Харесай

Показа Си Рогата! Билалов Вкара Участник В Стани Богат В Миша Дупка, Вижте!

„ Срещал съм хора от целия свят. Едно момиче от Афганистан, което беше избягало от родителите си, тъй като те са желали да я продадат на човек за сватба, а тя беше единствено на 12 години. Срещнах и президента на Австрия — разпознах го, до момента в който разнасях вестници в бизнес класата във влака. Върнах се в България, тъй като мисля, че нашата страна има потребност от младежи, написа Факти.бг. И колкото повече младежи има, толкоз по-добре за нашето бъдеще. Наистина съм обезпокоен от темповете, с които младежите напущат България, притиснати от социално-икономически условия. Върнах се чисто егоистично, тъй като обичам България и тя е моята татковина ”, описа участникът.

И макар че нееднократно сме виждали по какъв начин водещият подсказва косвено на участника, напомняйки му за разновидностите, с които разполага в моментната обстановка, в този случай за учудване на публиката — това не се случи.

На въпрос „ Кои страни споделят челното място по интернет независимост за 2017 и 2018 година съгласно отчета на „ Фрийдъм хаус ”, Филип в началото се поколеба, само че по-късно реши да заложи на „ България и Румъния ”. За негово страдание правилният отговор се оказаха „ Естония и Исландия ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР