Среща с адвокат за дело срещу съпругата на Рашко Младенов

...
Среща с адвокат за дело срещу съпругата на Рашко Младенов
Коментари Харесай

Муки повежда съдебно дело за гавра с паметта на Стоянка Мутафова

 Среща с юрист за дело против брачната половинка на Рашко Младенов -  Милена Нейова, спретнаха Мария Гурбешлиева и мениджърът и Евгени Боянов. Срещата с известен юрист се случи, откакто Евгени и Муки се върнаха от гробищата, където всеки ден вървя да поднесат цветя на гроба на Стоянка Мутафова.

Въпреки тъгата от загубата на майка си Мухи наподобява в съвършена форма с маникюр и грим, само че прави усещане че е почнала да пуши.  Двамата с Евгени Боянов взеха решение да заведат дело против Милена Нейова, дамата на Рашко Младенов, защото има нарушаване на авторски права по отношение на книгата, която Милена написал за актрисата - " Стоянка  Мутафова - смях и сълзи ".  В нея са събрани забавни изявленията правени безусловно през последните месеци от живота на Стоянка. В тях тя реди изумителни случки, които малко преди гибелта й доближават до извънредно искреност. Томчето излиза по времето, когато Мутафова  вече е сред небето и земята, а Муки е в цялостен потрес от идната загуба. Тя е възмутена и от корицата, на която има рисунки от Рада Миладинова -  дъщерята на Мартина Вачкова.

" Трябва да си уредим връзките с тези хора. Стояна беше доста тънък човек и в никакъв случай не говореше за пари.  Затова постоянно се получаваше с нейните камъни по нейната глава. И в случай че не е поискала  хонорар, те трябваше да й предложат по този начин е редно, по този начин се прави, а не да се възползват от възпитанието й ", ядосва се Муки.Самата тя написа книга за майка си  " Добър вечер столетие мое “.

" Случвало се е даже да я укривам, когато Милена я търсеше по телефона, само че майка ми не желаеше да откаже на  Рашко - усещаше се обвързвана с него. Когато донесоха книгата видяхме, че в нея има доста нелепости. Стояна не я хареса. А след това влезе в болничното заведение и на никого от нас не му беше до книги ",  обяснява Гурбешлиева.

С днешна дата,след като няколко писма, които са изпратени до Милена Нейова и Рашко Младенов, Евгени Боянов и Мария Грубешлиева завеждат дело, с което ще си търсят правата в съда.  Евгени е индивидът, който след кончината на Стоянка Мутафова се грижи за делата на щерка й, написа още " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР