Среща Путин-Си: Политическото доверие се затвърждава. Политическото доверие се затвърждава и

...
Среща Путин-Си: Политическото доверие се затвърждава.
Политическото доверие се затвърждава и
Коментари Харесай

Среща Путин-Си: Политическото доверие се затвърждава

Среща Путин-Си: Политическото доверие се затвърждава.

Политическото доверие се затвърждава и “непрекъснато се задълбочава ”. Това съобщи китайският водач Си Дзинпин на извършените разширени договаряния с съветския президент Владимир Путин.

В Пекин завършиха разширените договаряния сред съветския президент и китайския водач. Те продължиха към час и половина, заяви РИА Новости.

Разширените договаряния завършиха, не престават диалози в стеснен формат

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков посочи пред ТАСС, че диалозите са траяли в стеснен формат. След това е планувано другарство “на четири очи ”.

По време на откритата част на диалозите Путин съобщи, че Москва и Пекин към този момент са достигнали търговски оборот от 200 милиарда $.

 

“Политическото взаимно доверие сред Москва и Пекин непрестанно се задълбочава ”, сподели от своя страна Си Дзинпин.

Срещата сред двамата водачи се организира в границите на интернационалния конгрес “Един пояс, веднъж ”, на който Путин участва по покана на Си Дзинпин. Путин дойде в Китай през вчерашния ден, 17 октомври.

По-рано съветският президент похвали китайския си сътрудник за самодейността “Един пояс, едни път ”. Путин прикани за световни вложения в Северния морски път, който съгласно него може да задълбочи търговията сред Изтока и Запада

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР