Среща между ръководството на ПФК Берое и фенове на тима

...
Среща между ръководството на ПФК Берое и фенове на тима
Коментари Харесай

Берое обяви бюджета си на важна среща с феновете

Среща сред управлението на ПФК Берое и почитатели на отбора се състоя довечера на трибуните на стадиона в града. На срещата участва и треньорският щаб на представителния тим, а задачата на събирането беше да се разиска настоящото положение на Берое - финансово, административно и спортно-техническо, както и бъдещите упования към този миг.

Изпълнителният шеф Стелиян Попчев описа по какъв начин управлението прави всичко допустимо за естественото битие на клуба, като всички старания са ориентирани към това от ден на ден хора да идват на мачовете.

" Бихме желали да получим поддръжката на цялата беройска общественост и се надяваме, че тъкмо нашите почитатели ще оказват помощ за по-доброто бъдеще. За нас поддръжката им е извънредно значима. Старирахме някои начинания и планираме още, с които да запалителен интереса им, само че най-много на децата. Искаме да ги върнем както на стадиона, по този начин и в школата, чиито порти са отворени за всички искащи. Искаме да има повсеместност, който ще докара до по-голям и първокласен асортимент ", сподели още той.
 Стотици идват на срещата за бъдещето на Берое
Стотици идват на срещата за бъдещето на Берое

Срещата стартират в 19:00 часа

Ръководството разгласи още, че към сегашния миг бюджетът на целия клуб за идващия сезон възлиза на 180 000 лева месечно, само че се надяват той да бъде повишен с поддръжката на почитатели и бизнес. Добрата вест е, че към този миг има интерес от вложители, само че занапред ще стане ясно сериозността на желанията им, като нещата са във фаза " взаимно изследване ".

Петър Хубчев съобщи пред почитателите, че клубът би трябвало да продължи да бъде без отговорности и да се направи всичко допустимо това да бъде по този начин и отсега нататък. " Не би трябвало да се фокусираме върху един или няколко души, а би трябвало да гледаме целия клуб и да създадем всичко допустимо за неговото положително битие. Ако би трябвало да бъдем почтени, към този миг имаме бюджет, с който ще се борим да запазим елитния си статут през идващия сезон. Всеки един би трябвало да е наясно с това. Трябва да сме сплотени и работим дружно ", съобщи още старши треньорът.

Срещата продължи с градивен разговор сред почитатели, управление и треньорски щаб, в който бяха разисквани детайлни оферти и хрумвания, които да бъдат осъществени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР