Средство от три съставки, което ще ви предпази от настинки

...
Средство от три съставки, което ще ви предпази от настинки
Коментари Харесай

Средство от три съставки, което ще ви предпази от настинки и грип

Средство от три съставки, което ще ви защищити от настинки и грип

Днес ще ви представим средство, което е идеално за зимния интервал. То ще ви защищити от грип и настинка. Това е примес от мед, канела, куркума и джинджифил.

Куркума

Куркумата е мощно противовъзпалително средство, което от дълго време се употребява в естествената медицина. Тя има способността да лекува доста положения, като зъбобол, кръв в урината, жълтеница, менструална болежка и други В композиция с мед може да усъвършенства храносмилането и да усили количеството потребни бактерии в стомаха ви.

Канела

Канелата е друга потребна съставна част, която контролира холестерола, лекува настинки и разнообразни типове инфекции. В композиция с мед, тя лекува главоболие, диабет, грип и гадене.

Джинджифил

Предимствата на джинджифила са доста, само че в случай че се комбинира с мед, има още повече. Той лекува разнообразни болести и усъвършенства цялостното богатство.

Всички тези съставки могат да се употребяват като естествени антибиотици и за предотвратяване от настинки и грип. Смесете тези съставки дружно и ще получите необикновено средство, което ще ви защищити тази зима!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР