Среднощният брифинг на Националния оперативен щаб предизвика вълна от иронични

...
Среднощният брифинг на Националния оперативен щаб предизвика вълна от иронични
Коментари Харесай

Нова радост за народа: Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по коронавируса

Среднощният брифинг на Националния действен щаб провокира вълна от иронични реакции в обществените мрежи.
Повод за мненията беше късният час на преконференцията, на която щабът заяви, че у нас няма нараснала радиация след потушения пожар край Чернобил, като не стана ясна повода за извънредността. Като мотив от щаба показаха терзания точно в обществените мрежи.
Ето и някои от мненията по този мотив:
Вера Иванова от „ Системата ни убива “: „ До ЩАБА! Включете и сирените да оповестяват за изключителните ви среднощни брифинги. Явно сън не ви лови, в случай че не се покажете! “.
Съдия Румяна Ченалова: „ Очаквам от на следващия ден брифингите на НОЩ да отделят време и за прогнозата за времето. Изчезна Борисов. Сигурно търси пъкъла, а след това да ни избави... “.
Стоян Тончев, публицист: „ Абе тия от брифинга да не ги отвлече НЛО?
Гама-лъчи, радиация, скречове, размазване на картината, застъпване на звука и... изчезнаха. Дано да е вечно! Фенклубът на Мутафчийски към този момент е най-вече 70+. Да си прави брифингите в 05:30 ч. сутринта “.
Валентин Иванов-Кардамски, пиар-експерт: „ През вечер един НОЩ-ен подбив се задава с невиждана гняв и безпардонна упоритост. Абе съжаляваха много, че няма радиация от Чернобил. Личеше им. Плачеше им се.
Димитър Петров, доктор: „ Нова наслада за народа. Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по ковид. Сигурно ще кажат, че радиацията умъртвила вируса.. “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР