Среднощни проверки на столичната улица Графи Игнатиев направиха от Министерството

...
Среднощни проверки на столичната улица Графи Игнатиев направиха от Министерството
Коментари Харесай

Среднощни инспекции за качеството на ремонта по „Графа“ в София

Среднощни инспекции на столичната улица Графи Игнатиев направиха от Министерството на районното развиване. Целта на инспекцията беше да ревизира качеството на ремонта на сектора, който завърши преди две години

Ремонтът в центъра на София се прави с европейски пари по Оперативна стратегия " Региони в напредък ", която се ръководи от Министерство на регионалното развитие. Преди към месец Столична община е поискала от ведомството да ѝ се изплатят парите за реконструкцията. За да преведе сумата обаче районното министерство би трябвало да откри дали осъщественото строителство дава отговор на условията на плана.

Проверката със профилирана техника стартира след 23.35 часа на 13 януари, когато мина и последния трамвай по ул. „ Граф Игнатиев “. Целта на късната ревизия беше да не се стопира придвижването на публичния превоз. Тя обхвана сектори от ул. „ Граф Игнатиев “ и кръстовищата с ул. „ Цар Иван Шишман “ и ул. „ 6-ти септември “. Пробите ще се изследват в Научноизследователския строителен институт. Резултатите би трябвало да са подготвени до 25 дни.

Гаранционният период на ремонта е 8 години, прецизираха от районното министерство.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР