Средата, в която живеем, определя и качеството на живота ни,

...
Средата, в която живеем, определя и качеството на живота ни,
Коментари Харесай

Пловдивски купонджии оставят след себе си гразни гледки СНИМКИ

Средата, в която живеем, дефинира и качеството на живота ни, само че постоянно недобросъвестни жители оставят след себе си неприятни картини. Подобна е идната история, която този път е от красивия Пловдив.

Не толкоз красива обаче е част от улица, намираща се към центъра на града. Мария М. споделя, че на ул. " Иван Андонов " някои пловдивчани си устройват сбирки, само че след себе си оставят неприятни гледки. Боклуци, бутилки и фасове са единствено дребна част от това, което заварват след тях други жители.

" От 10 месеца не е спряла, откогато се нанесохме в офиса си, а съседи описват, че е от години по този начин ", написа дамата. " Всеки ден разгулен сбирки, крясъци, викове. Всяка заран - боклуци от храна, разхвърляни бутилки, купища фасове ", добавя тя.

Мария М. споделя,че се пробва да почиства отпадъците. Чистят и от службите, само че не след дълго още веднъж се появяват " белезите " от на следващия махленски ваучър.Тя популяризира и фотоси от последната вечер, а картината по тротоара надалеч не е приятна.

Вижте цялата обява на Мария М.:

" Не желая да пиша гневни постове, само че тази скотщина би трябвало да има край! От 10 месеца не е спряла, откогато се нанесохме в офиса си, а съседи описват, че е от години по този начин.

Това е в самия център на гр. Пловдив, ул. " Иван Андонов "! На 50 мeтра от една от най- централните улици в града - бул. " Руски ".

Всеки ден разгулен сбирки, крясъци, викове. Всяка заран - боклуци от храна, разхвърляни бутилки, купища фасове. Община Пловдив, няма ли да реагирате най-сетне?

Всяка заран стартирам с метене на тротоара пред офиса ни, не ми тежи, само че не мога да се грижа за цялата улица. Нито аз, нито дамите от Комунала, които през вчерашния ден метоха дружно с мен.

Това е резултатът от последната нощ, а те се повтарят съвсем всекидневно. Тъжна картинка от централна улица на Европейската столица на културата 2019. Явно " културата " си остана единствено за 2019... 2023 незнам за каква година да я разглася, а парцела е 1/2 Общински???? Ако някой знае къде да алармирам по Законовия ред, апелирам, кажете ми. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР