Сред украинските бежанци се пускат слухове от неизвестни източници, че

...
Сред украинските бежанци се пускат слухове от неизвестни източници, че
Коментари Харесай

ПП Варна: Сред украинските бежанци се пускат слухове, че ги извозваме към концлагери в планината

Сред украинските бежанци се пускат клюки от незнайни източници, че ще бъдат извозени към концлагер в планината, където няма обикновени условия за живот. От там идва и отливът на бежанците, които през вчерашния ден и през днешния ден трябваше да бъдат извозени с рейсове от курортите край града към жп гарата, а от там до държавните бази. Това разяснява на брифинг днес народният представители от МИР-3 Варна на " Продължаваме Промяната “ доц.д-р Антон Тонев, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Заедно с сътрудника му, депутатът Калоян Икономов, те разясниха тематики, по които " прехвърчат искри " с опозицията в последните месеци. 

Една от най-актуалните на този стадий е бюджетът на Варна и дали прекъсването на точките, касаещи продажбата на 140 декара общинска земя и тегленето на нов заем ще бъдат оспорени от регионалния шеф Благомир Коцев в съда и по какъв начин това ще се отрази върху плановете, по които работи Община Варна в областта на инфраструктурата.

" Бюджетът на Варна е 500 млн.лв. и той е разполагаем. Парите от продажбата на парцели и от нов заем ще влязат в локалната хазна следващата година, тъй че е несвоевременно да се твърди, че това ще попречи на инфраструктурните поправки. Намесата на регионалния шеф в решенията на Общинския съвет по отношение на бюджета, е да се спрат случаите като този с ОУ " Димчо Дебелянов " и тръбата във варненското езеро ", съобщи Калоян Икономов. 

Той увери, че регионалният шеф ан Варна се употребява с цялостната поддръжка на партията и скоро ще му бъде даден достъп до класифицирана информация, тъй че това също няма да стои на дневен ред като тематика. 

Повече вижте във видеото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР