Сред тях са бързи SSD-та и първата памет DDR4 RGB

...
Сред тях са бързи SSD-та и първата памет DDR4 RGB
Коментари Харесай

Adata излиза с премиум продукти на Computex 2018

Сред тях са бързи SSD-та и първата памет DDR4 RGB с хибридно изстудяване

Сторидж устройствата като външния корав диск HD830 са измежду най-популярните артикули на Adata

Букет от високотехнологични артикули ще покаже компанията Adata Technology по време на интернационалното ревю за осведомителни технологии Computex 2018 в Тайпей, Тайван от 5 до 9 юни под мотото „ Бъдеще на нововъведенията ”.

Сред премиум продуктите, на които ще подчертава Adata, са първата в света памет DDR4 RGB с хибридно изстудяване – с течност и въздух, както и новите индустриални NGSFF (New Generation Small Form Factor) SSD устройства, PCIe U.2/AIC форм фактор SSD и NV-DIMM.

Тайванският производител ще показва също нови артикули за мобилно предпазване, включително първия в света външен корав диск с топлинно разпръскване, високоскоростна 512GB карта памет, както и облачно-свързан домакински робот.

Гейминг продуктивност от последващо равнище

Обявеният по-рано SPECTRIX D80 е RGB DDR4 модул памет с хибридно течно изстудяване, което съставлява композиция от херметически затворен нагревател с непроводима и RGB осветена течност, както и алуминиев нагревател за в допълнение изстудяване.

SPECTRIX D80 е първият в света RGB DDR4 модул памет с хибридно течно изстудяване

Друг модел от ревюто ще бъде SPECTRIX D41 DDR4 RGB модул памет, достигащ работна периодичност от над 4600MHz, с поддръжка на Intel X299 и AMD AM4/Ryzen и опция за програмиране на осветлението през XPG RGB Sync приложение, плюс спомагателен програмен продукт за надзор на светлинните резултати.

От тайванската компания са подготвили и спомагателни XPG аксесоари като клавиатура, гейминг слушалки, мишка и безжичен пад, както и новото потомство STORM M.2 PCIe SSD.

Интелигентен домакински робот

Adata ще покаже в Тайпе и своето ново потомство облачно-свързан домакински робот с 360-градусова камера с опция за дистанционно управление и система за лицево различаване, която за първи път се интегрира в домакински робот.

Домашните роботи са перспективно направление за Adata

Основните характерности на андроида включват спазване за сигурността на дома и подкрепяне на ранното детско развиване. С вградената технология за различаване на глас роботът ще може да поддържа връзка с децата за стимулиране на развиването на детската тирада в предучилищна възраст посредством диалози и занимателни извършения.

По-късно през годината Adata ще показа и нова серия домашни роботи, които ще поддържат различаване на глас от далечно разстояние за приложение в по-големи пространства и опция за надзор на умните електроуреди.

Решения за центрове за данни и сървърни приложения

Последните индустриални сторидж решения на Adata включват SX8200 PCIe SSD – най-бързото SSD устройство на компанията досега с PCIe Gen3x4 интерфейс и 3D NAND флаш технология, което доближава скорости на четене и запис от 3200 и 1700MB в секунда. NGSFF на Adata предлага благоприятни условия оттатък тези на съществуващите M.2 SSD устройства, настройка с двоен порт и отбрана при спиране на зареждането.

Новите SSD устройства на Adata се възползват от последните стандарти и технологии, с цел да предложат допустимо най-висока скорост

От своя страна, PCIe U.2/AIC форм фактор SSD моделът обезпечава потенциал на предпазване до 11TB, а бързодействието при работа със инцидентни 4K блокове доближава 1 милион интервенции в секунда.

NV-DIMM модулите на компанията са основани за сериозни приложения в центрове за данни и съставляват композиция от DRAM и SSD с голям потенциал на предпазване на данни, отбрана при спиране на електричеството и доста по-дълъг живот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР