Сред първите популярни лица в България, които си наложиха някакъв

...
Сред първите популярни лица в България, които си наложиха някакъв
Коментари Харесай

Инфлуенсъри в капана на карантината: Как минават дните на Теа и Наум, какво им липсва, кого виждат?

Сред първите известни лица в България, които си постановиха някакъв тип спирачки откъм пътувания и излизания, надалеч преди възбраните на военачалник Мутафчийски, беше инфлуенсърското семейство на Наум Шопов и Теа Минкова. Двамата трябваше да пътуват до Германия през март, само че поради ковид се отхвърлиха. 

Виж още: Защо Емилия изчезна от обществените мрежи? Певицата с послание към народа!

Последваха две видеа, в които Наум от позицията си на доктор внесе уточнения към вируса. Те обаче разказваха справедливи положения - какъв е този вирус, по какъв начин да понижим риска от разпространяването му, по какъв начин протича и тн. Но по какъв начин се оправя Наум Шопов и половинката му, този път като елементарни хора като всички нас?

Виж още: Рожден ден в изключително състояние! Как посрещнаха празниците си известните BG рожденици?

В ефира на " На Кафе " двамата с Теа са здрави и като цяло не могат да се оплачат. На Теа обаче стоенето у дома към този момент ѝ идва допълнително, защото след раждането на Амая през декември поради грипната вълна двете си седят най-вече у дома. Единствените хора, с които поддържат връзка тримата пък са майките на Теа и Наум, както и сестрата на Теа - Ая.

Виж още: Пророчество на Ванга споделя какво е лекарството против ковид, в Русия са във екстаз!

Инфлуенсърите излизат един път на 4-5 дни, с цел да напазаруват хранителни артикули. През останалото време си седят у дома, тъй като са уверени, че колкото по-отговорни в това отношение сме, толкоз по-бързо ще свърши всичко това. 

Виж още: В изолираност и без посетители - дъщерята на Николета с баснословен домакински рожден ден! Вижте фрагменти от купона

Едно от нещата, които най-вече липсвали на Наум, бил фитнесът. Но положителни съседи му дали гаража си, който той направил на домакински фитнес. Други другари му дали пък тежести, лежанка и по този начин към този момент упражнявал пълноценно.

Виж още: Синът на Мишо Шамара наследи занаята му! Вижте огромния LilSha!

Извънредното състояние попречило на проектите на Теа и Наум, които имали желание да започват самодейност за повече спорт, повече време на открито и повече другарство - общо взето всичко това, което през днешния ден Националния щаб за битка с вируса дефинира като безконтролно. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР