Сред най-обсъжданите международни теми от последните месеци е излизането на

...
Сред най-обсъжданите международни теми от последните месеци е излизането на
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Негативите от Брекзит се стоварват най-вече върху гражданите

Сред най-обсъжданите интернационалните тематики от последните месеци е излизането на Англия от Европейски Съюз. Преговорите вървят на доста равнища, някак постепенно и даже трудно.
За повече изясненост и за една забавна концепция, обвързвана с Брекзит и програмата Еразъм, Лили Големинова беседва с един от българските евродепутати, който другояче е доцент по история на политическите хрумвания в Софийския университет, има и предпазена дисертация върху на британския консерватизъм - Светослав Малинов .

Според него след съдбоносното решение от референдума обстоятелствата и интервютата във Англия приказват, че горката Тереза Мей е принудена да води най-малко две равнища на договаряния :
1. През своя формален договарящ, и

2. В рамките на самото консервативно държавно управление

Трудностите в договарянията извадеха на показ някои недостатъци на Мей.

Европейски Съюз работи с единение, успеваемост и експедитивност, която се чака от една страна, а ние сме 27. Англия работи нерешително, с разнопосочни сигнали от основни фигури, което повече може да се чака от съюз на страни.

Натрупаното забавяне прави невъзможна пълноценна огромна договорка в останалите 15 месеца като период за договаряне.

Тези компликации се отразяват най-много върху жителите. Фактите, подбудени от подобен бракоразвод (като Брекзит) неизбежно конфронтира хората. Невъзможно е при договорка най-хубавото да е и за двете страни.

Чуйте мнението на Светослав Малинов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР