Сред най-неприятните неща в живота е да сложите край на

...
Сред най-неприятните неща в живота е да сложите край на
Коментари Харесай

Признаци, че бившият ви е продължил напред и не иска да се събирате отново

Сред най-неприятните неща в живота е да сложите завършек на връзка, на която сте държали и сте си мислили, че ще прекарате живота си с този човек. Никога не можете да бъдете сигурни, че любовта ви ще се резервира, изключително в модерните времена, когато изкушенията и мотивите за спорове са прекомерно доста. Дори, когато сложите завършек на една връзка обаче, постоянно идва съмнението дали желаете да се съберете още веднъж с въпросния човек и да си дадете втори късмет. Това може да се случи най-много, в случай че раздялата е станала по негово предпочитание и вие не сте очаквали сходно развиване. Постоянно ще се чудите дали има късмет още веднъж да се съберете. Понякога обаче той продължава напред без вас, колкото и да не ви се желае. Има няколко признаци, че той е оставил връзката ви зад тила си и няма желание да се събирате още веднъж:

Бившият ви не дава отговор, когато го търсите.

Нормално е, в случай че той не дава отговор на вашите позвънявания и известия дни след раздялата ви. Не е изключено да има потребност от време и пространство. Ако обаче е минал по-продължителен интервал от време и някогашният ви даже не се тормози да види отваря известия в чата, без да им отговори, или не си подвига телефона, когато му звъните, тогава е ясно, че индивидът не желае да комуникира с вас към този момент.

Блокира ви или си трансформира телефонния номер.

Когато бъдете блокирани във Facebook и към този момент не сте в неговия телефонен справочник, това значи, че някогашният ви не желае към този момент да се свързвате с него. Той може даже да промени номера си, с цел да се увери, че не можете да му звъните повече. Когато това се случи, уважавайте персоналния живот на индивида и спрете да търсите способи за връзка. Не се превръщайте в негов преследвач, тъй като това няма да докара до нищо положително.

Той връща всички ваши дарове.

Обикновено е мъчно да върнете нещата на някогашния си след разлъка, в случай че към момента го обичате, тъй като това е като да го оставите да си отиде вечно от вас. Ето за какво, в случай че вашият някогашен ви даде нещата, които сте му подарили, това може да е знак, че към този момент ви напуща дефинитивно.

Вашите старания не се правят оценка.

Ако продължавате да вършиме всичко по силите си, с цел да спечелите някогашния си, само че наподобява, че на него не му пука за това, тогава по-добре е това да завърши. Само се излагате и самозалъгвате. Ако той все ви желае в живота си, няма да ви пренебрегва дълго време, тъй като не може да издържи без вас.

Вашият някогашен не поставя никакви старания да се съберете.

Ако през последните месеци, откогато сте се разделили, някогашният ви не прави нито крачка към вас или най-малко да изрази по какъв начин му липсвате, това е явен знак. Той просто не желае да предприеме никаква стъпка, която да възроди още веднъж привързаността ви един към различен, тъй като желае цялостна независимост от вас.

Той ви споделя, че е изтощен от връзките ви.

Когато човек се умори от една връзка, той престава опитите си да я резервира. Така че, в случай че някогашният ви не желае да се съберете още веднъж и ви споделя, че към този момент се е уморил, спрете да настоявате за това. По-добре му дайте място и време за отмора.

Семейството му към този момент не ви приветства.

Обикновено, в случай че сте добре пристигнали в дома на гаджето си, вие ставате част от фамилията. Когато сред вас зародят разногласия, те биха ви споделили да се помирите и биха ви дали съвет. Те даже биха ви подкрепили, с цел да го спечелите още веднъж. Въпреки това, в случай че този път фамилията към този момент е студено с вас, може би това е по този начин, тъй като някогашният ви им е декларирал, че не желае да се събирате повече, а може и да ги е настроил срещу вас.

Бившият ви няма предпочитание да ви види.

Ако някогашният ви към момента е угрижен за вас и съжалява за раздялата ви, той би умирал да се срещнете и да поговорите и няма самообладание за тази опция. Ако обаче досегашният ви другар в никакъв случай не приема ваши предложения за вечеря или кафе, това значи, че той няма интерес да се срещне с вас.

Изглежда нервиран, когато ви види и не е удивен от срещата ви.

Дори и да ви заобикаля, в никакъв случай не е гаранция, че няма да се засечете някъде инцидентно. Именно тогава може да разберете какво е същинското му отношение към вас.  Ако някогашният ви не наподобява разчувствуван и е нервиран да ви види след седмици или месеци на разлъка, това значи, че той към този момент не се интересува да ви чуе или да ви види повече. Ако на индивида към момента му пука, този миг би бил специфичен и прочувствен за него.

Той умерено разгласява фотоси с новото си гадже в обществените мрежи.

Дори в случай че към този момент сте скъсали и той има нова половинка, в случай че към момента скрито изпитва усеща към вас, той не би желал да бъдете засегнати. Той не би направил нищо, което да ви отблъсне изцяло заради вярата му за помиряване. Независимо от това, в случай че той към този момент се среща с някой различен и е отворен да го покаже на обществото, това значи, че към този момент сте отвън картината. По този метод досегашният ви другар ясно дава да се разбере, че е почнал нещо ново и мислите му напълно са ориентирани в тази посока.

За страдание, любовта не е като в приказките и щастливият край не е обезпечен във всяка връзка. Макар и да не е елементарно да преодолеете дадена разлъка, в случай че има ясни признаци, че към този момент нямате бъдеще с този човек, значи би трябвало да извършите всичко, което зависи от вас, с цел да го забравите. Колкото по-бързо го извършите, толкоз по-скоро ще си дадете късмет за нещо по-хубаво.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР