Сред жените има и такива, които са родени да бъдат

...
Сред жените има и такива, които са родени да бъдат
Коментари Харесай

Жените от тези ЗОДИИ са най-лошите домакини

Сред дамите има и такива, които са родени да бъдат домакини. Те непрестанно подреждат, чистят и държат на това всичко вкъщи да е като в изложба. Има обаче и такива представителки на нежния пол, за които готвенето и чистенето е загуба на време. Те избират различен да свърши всичко това, вместо тях, а те да се глезят.

Ето ги и зодиите, които не са основани да бъдат положителни домакини:

• Стрелец

Тези дами са в непрекъснато търсене на нови страсти и занимания. Те нямат нито време, нито предпочитание да прекарват часове наред в кухнята и да подготвят блюда за фамилията си. За тях по-важни са танците и купоните и не виждат нищо неприятно в това да поръчат подготвена храна от ресторанта.

Дори тези от тях, които имат сътрудник, не се вманиачават в чистенето на дома си. Те избират да пътешестват и не изпитват никакъв дискомфорт, в случай че в къщата им царува безпорядък. Почти постоянно гостите им са в потрес от бъркотията, само че за тях това не е никакъв проблем.

• Лъв

Лъвовете са ангажирани да мислят за надалеч по-съществени неща от това да готвят и чистят през свободното си време. Те избират да се съсредоточат върху кариерата си и проблемите, които са неразделна част от живота им.
 Ето коя е идната ви дестинация съгласно зодията Ето коя е идната ви дестинация съгласно зодията
Ако се мъчите да намерите място за пътешестване при идващото си пътешестване, ето един елементарен метод да го откриете. Астрологията е един от нач...

Това обаче напълно не значи, че те не могат да готвят и чистят, даже в противен случай. Правят го брилянтно, само че избират да си наемат човек, който да им оказва помощ и да прави това вместо тях. Жените Лъвове се трудят прекалено много и изкарват положителни пари. Те имат опцията да си разрешат да заплащат на домашна помощница, която да въдворява ред в дома им.

• Вoдoлeй

Жените Водолеи са едни от най-креативните и свободолюбиви хора. Творческият хаос е последното нещо, което би могло да ги смути. Това са хора, които държат всичко да им е на разположение. Ако домът им бъде изрядно спретнат, вероятно няма да се усещат удобно в него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР