Сред хората естествено има и мнение, че по-късното майчинство е

...
Сред хората естествено има и мнение, че по-късното майчинство е
Коментари Харесай

Помните ли ги: Как изглеждат днес, 14 години по-късно – жената, която роди на 67 и дъщеря ѝ

Сред хората естествено има и мнение, че по-късното майчинство е доста по-полезно. Хората, които поддържат тази теза, вадят причини, че една по-зряла жена – на към 35-45 години, е доста по виновна и може да възпита доста по-добре и вярно един израстващ дребен човек.
Тези дами имат сполучлива кариера, лични жилища и солидни спестявания. Така могат да обезпечат на детето си доста по-добър живот и бъдеще.
Днешната история, която сме решили да ви разкажем обаче, не попада в нито една от тези две категории. Възрастта, по време на която нашата героиня е родила, е меко казано неповторима.

Дамата е гражданин на Букурещ и за първи път е станала майка на 67-годишна възраст. Името й е Адриана Илиеску.
Защо тя обаче не е родила на 20, 30 или пък даже на 45 години? Отговорът е доста елементарен – дамата просто е била същинска кариеристка. Тя е изследователка и е посетила безусловно съвсем целия си живот на науката и изследванията си. В един момента обаче осъзнала, че е изгубила доста скъпо време.
Пенсионерката решила да се възползва, в случай че има някакъв късмет да стане майка, а и не желала да живее напълно сама в двустайния си апартамент. Адриана решила да отиде в клиника и да опита да забременее ин витро. Естествено в доста други страни несъмнено биха й отказали поради възрастта й, само че в Румъния няма закон, който да й не разрешава да опита.

Всички осъждали Адриана, когато научили, че се пробва да има деца. Жената понесла доста завист и рецензии. Чудото обаче се случило и тя забременяла с близнаци. По време на раждането обаче едно от децата не съумява да оцелее и умира. Адриана въпреки всичко преборва тъгата и взема решение да посвети остатъка от живота си на живото си момиченце. Тя кръстила дъщеричката си Елиза.
Проблемите на Адриана обаче не свършили с раждането на детето. Хората непрекъснато шушукали зад тила й или й се подигравали. Дори по време на кръщенето на момиченцето в църквата, свещенните чиновници също не икономисали рецензии и упреци към Адриана. „ Казваха ми, че мръсен дух несъмнено се е вселил в детето ми, само че аз не им имах вяра. За мен Елиза е подарък от Бога и по тази причина ще съм му постоянно признателна “, споделя тя.

След известно време дамата се научила да не обръща внимание на сериозните погледи и злостните думи на близките или на минувачите по улицата. Тя концентрира мислите и силата си единствено и само в грижите за дъщеричката си. Е, към днешна дата Елиза към този момент е на 14 години. Тя е доста красива и сладка. Момичето води живот на елементарен младеж на нейната възраст.
Момиченцето споделя за майка си, че тя няма да почине скоро. „ Въпреки че е на повече от 80 години мама се храни доста вярно и се усеща най-вече на 30 “, сподели Елиза.
Най-голямата фантазия към днешна дата на Адриана е да доживее мигът, в който детето й ще стане пълнолетно.

А вие какво мислите за историята на Адриана и Елиза?

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР