Сред 19-те имена, които премиерът Кирил Петков предоставил днес на

...
Сред 19-те имена, които премиерът Кирил Петков предоставил днес на
Коментари Харесай

Киро раздвоен: Михалев и Маджо – различни лица

Сред 19-те имена, които министър председателят Кирил Петков дал през днешния ден на прокуратурата, най-общо казано – олигарси, свързани с корупцията по висшите етажи, съгласно Петков, участвали две – това на „г-н Михалев“ и това на „Маджо“, по думите му пред публицисти.

Очевидно Петков освен не знае, че Михалев и Маджо са едно и също лице, само че и че таман това лице, посочено в медийните изявления за началник на някогашната СИК, е доближен на съдружния му сътрудник Христо Иванов.

Още по-любопитното е, че Петков направи министър на правораздаването Надежда Йорданова, която е съпартийка на Иванов в Демократична България.

Добре е министър председателят да се допита до двамата за идентичността на Михалев с Маджо, преди да внася материали в прокуратурата.

Иначе скрийншотовете и архива в Google са документирали забавен диалог в живо лъчение на Христо Иванов от митингите предишното лято на жълтите павета.

Разговорът бе излъчен наживо в профила на самия Иванов.

Докато водачът на „ Да, България “ протестираше към палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо в обществените мрежи, към него се приближи негов сподвижник и изиска да се фотографира с него.

„ Я ме щракни, тъй като като стане министър председател, дет‘ се вика, да не ни не помни “, стартира диалогът мъжът, разпознат от мнозина като някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски.

„ Значи, изключил съм си телефона, тъй като тоя се е обадил на Маджо “, напира да му каже Ламбовски, само че Иванов го прекъсва с думите „ Чакай в този момент, че вършим лайф “. Събеседникът му още веднъж упорства да му заяви новината. „ Само да ти кажа, обадил се на Маджо… “. Иванов обаче бърза да завърши диалога, бързо го скастря с „ Шшшт “ и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да разискват сходни неща. „ После ще приказваме “, съгласява се мъжът.

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. В предишното в колата му бе сложена бомба. Той е и притежателят на частното гробище в Бояна.
https://plovdiv-online.com/wp-content/uploads/2022/02/cd3hh.mp3
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР