Срамната сцена се разигра в храстите пред съдебната палата, пред

...
Срамната сцена се разигра в храстите пред съдебната палата, пред
Коментари Харесай

На вниманието на полицията в областния център! Позор, порно сцена и срам в Благоевград ! Мъж облада жена посред бял ден и пред очите на дете в количка

Срамната сцена се разигра в храстите пред правосъдната палата, пред погледите на стъписани благоевградчани и дребни деца...

Пълен позор! Позор и разюздано полово държание на хора, евентуално с отклонения от естествените правила. Мъж и женаправиха обществен с..кс,посред бял ден, пред очите на дребното си дете,това се случи през днешния ден в регионалния център.

На видео,заснето от благоевградчанка, се виждат мъжа и дамата да бутат детска количка, а след това скрити зад рехавите шубраци пред правосъдната палата удовлетвориха пристрастеностите си с същински с.. кс пред очите на минувачите и дребното им бебе. На видеото се вижда мъж със свалени гащи, който задоволява нагона си върху съпътстващата го жена.Срещу тях пръв очевидец на гледката е дребният им наследник.

Унизителна и невиждана панорама в центъра на града. С риск да бъдем оповестени за подправени моралистище признаем, че на сходна подлост и гнусота не сме ставали очевидци.

Къде е полицията и почнали ли са към този момент да търсят двамата извършители на публичния ред. Това е вулгарно, хулиганско държание, което би трябвало да бъде осъдено.

Видето е в обществената мрежа, в която има и дребни деца, а случилото се през днешния ден, бе обект на мнения в целия град.

Добре е, в случай че органите на реда се напънат, даси свършат работата, и да задържат въпросните перверзници с паднали задръжки, които поквариха дребни деца и ужасиха благоевградчани. Все е било, само че сходно неуважение на реда в града не е било. Struma.com няма да качи сходно видео, само че призоваваме всички, които са го видели в мрежата и са разпознали перверзната и безсрамна двойка да спомагат на органите на реда. А обществените служби биха могли да се самосезират и вземат нужните ограничения по отношение на родителите, разрешили си сходно държание пред невръстно момченце.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР