Сражения се водят близо до депото за съхранение на ядрени

...
Сражения се водят близо до депото за съхранение на ядрени
Коментари Харесай

Сражения в района на АЕЦ Чернобил

Сражения се водят покрай депото за предпазване на нуклеарни боклуци на атомната централа в Чернобил, където съветските сили са проникнали от Беларус, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 825
Агенцията се базира на съветника на украинското министерство на вътрешните работи Антон Герашченко.

" Националните гвардейци, които охраняват хранилището за рискови радиоактивни боклуци, оказват упорита опозиция. Ако артилерийските удари унищожат хранилището за нуклеарни боклуци, радиоактивният прахуляк може да покрие териториите на Украйна, Беларус и страните от Европейски Съюз ", се споделя в изявлението Герашченко.   


Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 825  В Киев е оповестена въздушна паника, жителите са призовани да отидат в убежищата В Киев е оповестена въздушна паника, жителите са призовани да отидат в убежищата  Украинците у нас скандират: Спрете Путин! Спрете войната! Украинците у нас скандират: Спрете Путин! Спрете войната!  От Министерство на външните работи с значима информация за всички българи, които желаят да се изтеглят от Украйна От Министерство на външните работи с значима информация за всички българи, които желаят да се изтеглят от Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР