Сръбско-българската вражда продължаваГневът на нашата певица се събуди след половин

...
Сръбско-българската вражда продължаваГневът на нашата певица се събуди след половин
Коментари Харесай

Андреа отново скочи на Йелена Карлеуша

Сръбско-българската омраза продължава

Гневът на нашата певица се разсъни след половин година.

Андреа скочи на Карлеуша след гостуването й на наша земя.

" Евала на дамата. Дойде да събере парите на българите, които по този начин цветущо наскърбява! "

Така захапа нашата фолкпевица сръбкинята и продължи: " Послушахме песните, които даже и Сърбия не ги знае, изпя единствената ария, позната ни, и то на Азис! Взе си великия антураж, който отново ние платихме, и си потегли. Браво. Това си заслужаваме! Затова сме на този хал! "

Огорчението на някогашната на Кубрат Пулев продължава отпреди половин година, когато сръбската сензация на турбофолка сервира обиди към чалга промишлеността в България, наричайки я " отпадък ". Тогава Андреа първа се изправи да пази българския шоубизнес от наглата Карлеуша! Сръбската силиконка реши да продължи с нападките. " Мила Андреа, аз нямах поради българската музика, а единствено твоята ", отговори сръбкинята. Андреа тогава избесня и отвърна с цялостна мощ на злобата.

Първо, нашата певица сподели какъв брой пъти Карлеуша е копирала визиите й с години забавяне, макар че Йелена беше декларирала, че българските реализатори се обличали доста " на ниска цена ".

Второ, защитничката на българския попфолк извади 10 кавъра на най-големия си шлагер " Хайде опа ", множеството от тях - изпети от сръбски певици.

Трето, Андреа забърка в разправията краля на попфолка Азис. Той е единственият български реализатор, който е правил дует със звездата от западната ни съседка. " Супер, че го уважаваш, тъй като той се опита да те измъкне от това дъно, в което се намираш. И това е, с цел да имаш същия триумф, който аз имах ", нападна българската сексбомба.

" Това не е хейт, а е възприятие за национално самоуважение " изяснява за думите си Андреа, която е една от дребното, които се изправя против гаврата на Карлеуша.

Феновете също застанаха паралелно с Андреа на фронта в чалга войната. " Това е сходство на жена, която цялата й кариера е построена на кавъри и кавги! " Беше един от многочислените хули, които се изпратиха към сръбкинята.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР