Сръбският нападател Душан Влахович заяви, че сърцето му винаги го

...
Сръбският нападател Душан Влахович заяви, че сърцето му винаги го
Коментари Харесай

Влахович: Никога не съм разговарял с Арсенал, идентифицирам се само с Ювентус

Сръбският нападател Душан Влахович съобщи, че сърцето му постоянно го е водело към трансфер в Ювентус и не е водил договаряния във връзка интереса от Арсенал. " Артилеристите " са се насочили към Влахович след раздялата с габонския национал Пиер-Емерик Обамеянг, който мина в Балселона, само че не са съумели да му намерят заместител в лицето на 22-годишния сърбин. Нападателят мина от Фиорентина в Ювентус за към 75 милиона евро.

" Може би сътрудникът ми знае за оферта от Арсенал, само че аз в никакъв случай не съм приказвал с никой по тази тематика ", разяснява пред The Telegraph Душан Влахович, който осъществя 9 гола в първите си 21 мача за гранда от Торино.
 Анхел Ди Мария изнудва Ювентус за повече пари
Анхел Ди Мария изнудва Ювентус за повече пари

Преминаването му в торинския гранд е под голяма въпросителна

" Имах единствено един клуб в съзнанието си, тъй като Ювентус е Ювентус. Нямам какво друго да кажа. Сега съм горделив, че нося този екип. Чувствам се необикновено всякога, когато го облека. Определено се разпознавам с този клуб ", сподели още Влахович.

" Когато дойдеш тук, в никакъв случай не се предаваш, постоянно се бориш и правиш жертви. Точно това търсех аз ", добави сръбският футболист.

Арсенал продължава с търсенето на нов нападател и през това лято, защото французинът Александър Лаказет също напусна отбора. Един от разновидностите през мениджъра Микел Артета е Габриел Жезус от Манчестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР