Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си задължения към

...
Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си задължения към
Коментари Харесай

Цървена звезда изплати задължения в размер на 13 млн. евро

Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си отговорности към страната. За това разкри генералният шеф на клуба Звездан Терзич.

Един от най-големите клубове в Сърбия имаше отговорности към държавния бюджет в размер на 13 млн. евро. Всички отговорности на Цървена звезда са изплатени с парите, които клубът е получил от УЕФА за присъединяване си в Европейските клубни шампионати.

“В края на декември 2022 година платихме 5 млн. евро данъчни отговорности, а през днешния ден още 8 милиона евро. Така общо 13 млн. евро или 1,5 милиарда динара бяха импортирани в бюджета на Република Сърбия през този сезон ”, разгласи Терзич.

 „ Една част от дълга ни към страната е насъбран от предходните управления, а останалата част се дължи на разстройването на пазара заради пандемията от ковид. Ние знаем, че заплащането на налога към страната е най-голямото доказателство за национализъм и по тази причина се гордеем, че като виновни хора изпълняваме отговорностите си по този метод. Като спортни посланици на Сърбия, ние сме горди да представляваме страната ни в европейските клубни шампионати за седма поредна година ”, разяснява генералният шеф на Звездан Терзич.

В момента Цървена звезда е едноличен водач в класирането и е съвсем сигурният нов първенец Сърбия, който ще взе участие в идващото издание на Шампионска лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР